снимка: ОД МВР - Варна При полицейска акция днес в землището на

...
снимка: ОД МВР - Варна При полицейска акция днес в землището на
Коментари Харесай

Откриха 119 корена канабис в землището на варненско село

снимка: ОД Министерство на вътрешните работи - Варна 

При полицейска акция през днешния ден в землището на с. Добри дол, общ. Аврен са открити насаждения с растения от рода на конопа. При осъществения оглед са конфискувани общо 119 растения в друг етап на напредък. Това заяви персцентърът на ОД Министерство на вътрешните работи - Варна.

Растенията са били засети в прави редици и на еднообразно разстояние едно от друго. Иззети са също и уреди за развъждането им. По случая е формирано досъдебно произвеждане, процесуално – следствените и оперативно – издирвателните дейности не престават и сега. 

В хода на профилираната полицейска интервенция по противопоставяне на стандартната  престъпност, извършена на територията на регион Аспарухово и общините Аврен, Белослав, Бяла и Долни чифлик на 25 и 26.08.2020 година под наблюдението на прокуратурата, чиновниците от ОД на Министерство на вътрешните работи Варна ревизираха 454 лица и 238 МПС.

На 25.08. в с. Синдел при полицейска инспекция на л.а. „ Опел Астра “ е открито, че лидерът му не има СУ МПС и ръководи в периода на наложено му за същото действие административно наказване. Лицето е арестувано до 24 ч., формирано е бързо полицейско произвеждане. 

На 25.08. 2020 година в с. Старо Оряхово е открит лидер, който ръководи АТВ без рег. табела. Установено е, че МПС не е записано по надлежния ред. Лицето е арестувано до 24 ч., формирано е бързо полицейско произвеждане.
    В хода на полицейската интервенция са формирани:
-     4 акта и 22 бр. фиша по ЗДвП, в това число и АУАН на лидер управлявал МПС на крайбрежната алея в кв. Аспарухово след приложимост на алкохол 0,98 промила. 
-    2 акта по Кодекса за застраховането; 
-    1 констативен протокол за нарушаване по Закона за горите. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР